AGRICULTURA

Cu o experienţă de peste patru decenii în agricultură, GB Company este partenerul dumneavoastră de încredere când vine vorba de Exploataţii Agricole sau Consultanţă Agricolă.

GB Company gestionează exploataţii de  dimensiuni medii şi mari  poziţionate în zone considerate ca fiind cele mai fertile din judeţul Arad.

Ce ne diferenţiază este faptul că atât  cearealele dar şi  culturile specializate  produse de noi, respectă cu stricteţe  condiţiile impuse de “Codul bunelor practici agricole”, stabilit de comunitatea europeană pentru a asigura  un nivel înalt de protecţie a sănătăţii consumatorului dar şi a mediului. Transparenţa şi corectitudinea etapelor de producţie ne recomandă pentru a garanta trasabilitatea produselor.

Exploataţii Agricole

 

Ţinând cont de direcţia agriculturii în ultimii ani şi standardele tot mai ridicate cerute de comunitatea europeană, GB Company cu predispoziţie spre inovaţie, a implementat cu succes aceste bune practici în exploataţiile agricole proprii şi a dezvoltat ca obiectiv principal parteneriatele în segmentul agricol.

Consultanţă Agricolă

 

Experienţa în agricultură dobândită de-a lungul timpului,  ne determină să fim deschişi la diverse forme de colaborări pe acest sector.