OFFICES

GB Company vine în întâmpinarea dumneavoastră cu Birouri amplasate strategic în centrul Aradului.

Diferenţa pe care GB Company o face pe piaţa imobiliară cu birourile pe care le oferă spre închiriere se datorează calităţii serviciilor, perfecţionării continue, amenajarea acestora  cu materiale de calitate la cele mai înalte standarde dar şi poziţionarea strategică în centrul Aradului.

GB Offices este de departe cea mai bună opţiune pentru dezvoltarea afacerii dumneavostră !

Horia Business Center

 

Este situat într-o zonă ultracentrală, la 100 m de Primăria Municipiului Arad, o clădire de birouri  unicat  cu structură rezistentă, într-o stare excepţională atât la exterior cât şi în interior cu o generozitate de 2000mp.

Horia Business Center oferă o gamă largă de servicii inedite: Birouri Baroc sau Clasic, Sală de conferinţă dotată cu tehnologie de ultimă generaţie, Spaţii Comerciale, spaţiu verde cu zonă de relaxare, terasă, cafenea.

Birouri Ultracentrale

 

Vă oferă birouri  ultracentrale, în palatul Bohuş, clădire de referinţă a Aradului. Birourile din această clădire au un şarm aparte şi îndeamnă la creativitate şi productivitate, utilate modern cu posibilitate de întrebuinţare de tip open space sau individual.

GB Offices  inovează cu un serviciu dedicat mediului de afaceri: Birou de o zi. Ineditul se datorează amenajării acestor birouri, pe stilul clasic şi elegant cu mobilă recondiţionată şi elemente artistice, sau pe stilul neconvenţional pentru cei care preferă stilul modern şi colorat.