Începutul anului 2018 vine cu o veste inedită pentru cei interesaţi de proiecte de dezvoltare logistică şi comercială în regiunea de vest a Romaniei. La Arad a început construcţia celui mai mare depozit de carburanţi din Vestul României. Investiţia făcută de Omv Petrom va fi de 18 milioane de eur şi va transforma Aradul într-un important centru feroviar, pentru transporturi, logistic, marfa fiind combustibilul. Ceea ce înseamnă că pentru industriile care consumă mult combustibil, Aradul va deveni un punct de interes, lucru confirmat de autorităţiile locale care au început lucrările la infrastructură,  pentru a face legătura rutieră între locaţia depozitului şi Centura de Nord parte din Dn7.

       Lucrul care ne bucură este că şi proiectul nostru “ Pecica-Interchange” este în plină dezvoltare şi în ultimii ani a devenit o importantă poartă logistică în zona de vest a României.

        

      Acest lucru este confirmat de fapul că în apropiere compania de logistică şi transport internaţional de marfă Duvenbeck România, sucursală a companiei germane cu acelaşi nume, a deschis un punct de lucru. Deasemenea votul de încredere al  acestei zone a fost acordat şi de compania Smart Diesel, care începând cu luna aprilie a anului 2017, şi-a extins reţeaua de alimentare pe teritoriul României cu o nouă staţie în localitatea PECICA, la intersecţia A1 (Autostrada spre Ungaria) şi DN7 (Arad-Nadlac), judeţ AradCoordonate GPS: Lat: 46.181244 Long: 21.118331, investiţie de până la 6 milioane de euro, conform datelor de pe site-ul companiei.

      Gb Company vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o oportunitate inedită de a vă alatura firma, succesului economic al zonei, în special dacă sunteţi în căutare de un teren pentru a construi spaţii de depozitare, spaţii pentru logistică, parcări de tiruri , service dedicat tirurilor şi alte activităţi conexe zonei pentru care facilitatea infrastructurii rutiere este o prioritate.

 

         Răspundem cu mult entuziasm şi  profesionalism solicitării dumneavoastră. Ne puteţi contacta la numărul de telefon:+40.723.563.539