În ultimii ani birourile închiriate cu ora au devenit o tendinţă. Asta deoarece în randul tinerilor antrepenori s-a adoptat idea birourilor de acasă în favoarea închirierii clasicului birou. Totodată această tendinţă a generat şi o nevoie: aceea de a avea un spaţiu profesionist cand situaţia o cere, succesul unei întâlniri cu un client, un partener sau un potenţial investitor poate să depindă de locul unde are loc discuţia. În acest caz, o sufragerie comodă nu este recomandată pentru o discuţie propice de business. Şi din nou antreprenorii se văd nevoiţi să calce pragul clădirilor de birouri pentru a închiria o sală de conferinţă sau un birou.
Aşa a luat amploare promovarea conceptului de birou închiriat cu ora sau “ready to work space”. Concept care pune la dispoziţia utilizatorilor un birou mobilat şi acces la wi-fi, uneori şi tehnologia necesară chiar pentru conferinte video.
România cu toate programele de start-up dezvoltate, nu face rabat de la adaptarea la această nevoie de piaţă. Proprietarii de birouri şi-au adaptat şi ei ofertele la această tendinţă. Avantajele sunt de partea celor care optează pentru astfel de birouri, deoarece pot beneficia de costuri reduse cu până la 50% faţă de cei care închiriază pe termen lung.

                 
GB Company işi doreşte să creeze şi în Arad un mediu propice pentru cei care petrec putine ore în birou, dar acele ore pot însemna adevărate câştiguri financiare.

                 

Astfel, dacă ai o întâlnire cu un potenţial client sau investitor, diferenţiază-te şi invită-l la un birou central, amenajat profesionist şi elegant, într-un business center la 3 minute de Primăria Municipiului Arad, unde puteţi discuta liniştiţi fără a fi deranjaţi de zgomotul traficului.
Tratează-ţi business-ul cu atitudine şi rezervă biroul pentru o oră sau pentru o zi.
Contactează-ne acum la numărul de telefon +40726.696.008 !